Cautare

22093 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul satu mare" (8.34 secunde)
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Si tot am tropait pana am dat in sfarsit de crestere economica, e adevarat, in mare parte, una imobiliara.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Pretul fixat, cu toate ca terenul avea lipsurile mentionate mai sus, a fost de 15 euro/m2, pret considerat a fi prea mare de delegatia grupului suedez. ... Cea mai mare parte a consilierilor locali, precum si reprezentantii oamenilor de afaceri au considerat pretul ca fiind exagerat.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Joi 09 Mai 2013, 19:00, BAIA-MARE (jud. Maramures), Sala Mare a Teatrului Municipal Luni 13 mai 2013, ora 19:00, SATU MARE (Jud. Satu Mare),Filarmonica de Stat "Dinu Lipatti" Miercuri, 15 mai 2013, ora 19:00, ZALAU (Jud.
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Isi aduce aminte ca avea doar cinci ani si tatal lui se dadea mare in fata prietenilor, punandu-l sa faca tot felul de adunari.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
50/2010. ... 50/2010 privind contractele de credit catre consumatori, singurul act normativ cu adevarat pentru protejarea consumatorului roman de credite. ... 50/2010, respectiv 21 iunie", ar fi raspuns ANPC la solicitarea Asociatiei Romane a Bancilor (ARB). ... 37 din OUG 50/2010 este explicit in acest sens:
Cea mai mare parte a contractelor pe care institutia le-a incheiat in perioada 2007-2010 se refera la modernizari sau reabilitari de drumuri nationale, precum si la servicii de intretinere multianuala a retelei de drumuri din cateva judete.
El s-a aratat insa fericit ca a fost inconjurat de echipa PSD si de prieteni, si a precizat ca dorinta cea mai mare este sa castige alegerile prezidentiale.
- Liderii UDMR au mai nou mai mare crezare la Bucuresti decat reprezentantii romanilor din Transilvania. ... ( Pretendentul si apoi pretendenta pe care i-ati preferat si i-ati incurajat la Satu Mare au marturisit totul).
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare. ... Cum ritmicitatea transporturilor este destul de mare, nici nu este nevoie ca un comerciant sa puna in vanzare cantitati mari de astfel de produse.
Unele zone din Romania, printre care Satu Mare, Arad, Timisoara, Ploiesti si Cugir, sunt "inchise" pentru investitori din lipsa fortei de munca si a terenurilor disponibile, potrivit reprezentantilor Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS).
Plajele de la Marea Neagra, principala atractie a sezonului In lunile iunie si iulie, o mare parte dintre turistii romani s-au orientat spre statiunile Mamaia, Olimp, Neptun, Vama Veche sau Navodari, atestate de catre Ministerul Sanatatii ca fiind cele mai bune plaje din Romania.
Cu acest prilej, Mihai Daraban a precizat ca la actuala editie a TINIMTEX se inregistreaza o participare record de peste 500 de firme care isi vor prezenta oferta pe o suprafata de expunere cu 26% mai mare decat cea existenta la editia aceleiasi manifestari expozitionale organizate in cursul anului 2005.
Primul magazin verde PROFI a fost inaugurat recent la Lipova, judetul Arad, evidentiind efortul acestei retele de a pastra un mediu cat mai curat. ... Este totodata primul magazin din retailul romanesc apt sa isi produca singur aproape toata energia pentru o mare parte a zilei, in fiecare zi.
Romania are cel mai mare sector rural din intreaga Uniune Europeana. ... Acum, in schimb, cel mai mare numar de saraci care locuiesc in zonele rurale, din intreaga Uniune Europeana, traiesc in Romania, la tara. ... Ce rezultate ati obtinut?
google-analytics.com